maandag 28 april 2014

Op een dag win je de prijs van je leven (topmatch Club Brugge - Anderlecht), die we nu weer weggeven!

Jaaaaaaaaa, we hebben gewonnen! Weet je nog, die Winsol-deurhanger wedstrijd waar we aan meegedaan hebben? We zijn in de prijzen gevallen.
De Bongo-bon "een weekendje weg" hebben we helaas niet op de kop kunnen tikken. Wel vielen 2 tickets voor de voetbalwedstrijd Club Brugge-Anderlecht van zondag 4 mei, 18u, in de bus. Een topmatch nog wel!
Bij de tickets is er voor elke persoon ook een drank- en snackbon (mjam, iets lekkers van Beckers) voorzien.

Maja en ik kunnen zelf niet gaan. En overigens, we spelen nu zelf sinds kort wat zaalvoetbal. Maar zo'n grote liefhebbers zijn we nu ook weer niet. Maar sommigen onder jullie misschien wel?
Praktische info over de match:
  • om 18u in Brugge
  • je moet minumum een half uur voor de aanvang van de match in het stadion zijn
Ben je geïnteresseerd en ken je wel iemand die met je wil meegaan? Stuur dan een mailtje naar Maja of mezelf, of laat een boodschap achter op onze facebook. Wie de uiteindelijke tickets krijgt, zal op vrijdag beslist worden door de knaagtandjes van onze Rudy. Rudy wie? Wel, we proudly present onze Rudy:
Onze kersverse man - een dwerkonijntje van 9 weken - in den Duplo. We zullen de namen van diegenen die willen meedingen voor de tickets op een papiertje schrijven, en naast elkaar leggen. Het eerste papiertje waar de Rudy na een snuffelende ronde aan begint te knabbelen (want konijntjes houden daar wel van), die krijgt de tickets! Geef toe, zo origineel kunnen ze het niet bedenken bij de Nationale Loterij!
Wie meedingt moet dan enkel ten laatste zaterdagavond de tickets komen halen chez nous.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten