dinsdag 7 oktober 2014

For Rent: den Duplo

Het is officieel! Eind september hebben we de opzeg van ons huidig appartement gegeven. Dat wil zeggen dat we uiterlijk op 31 december de deur van "Den Duplo" achter ons dicht trekken. En Den Duplo inruilen voor Den Duplo Deluxe.
Al in december? Jawel, al in december. Sommigen verklaren ons zot. Maar normaalgezien zou dat moeten lukken. Al zal het hier en daar misschien nog wat behelpen of camperen zijn. Maar verhuizen zullen we!
Dat betekent dat ons appartement terug op de markt is. Het appartement waar we gedurende 3 jaar met héél veel plezier hebben gewoond.
Het gaat om een oud huis in pastoriestijl. Dat een goeie 10 jaar geleden heel grondig gerenoveerd is, zowel van buiten als van binnen. Ons appartement is een duplex, die het linkergedeelte van het huis inneemt (1ste verdieping + onder het dak).

 
Vanbinnen zijn de ruimtes modern, licht en open. Zo zijn living en keuken één open ruimte. Boven, via een open mezzanine, bevindt zich de slaapkamer, waar ook ruimte is voor een bureau.


Daarnaast is er nog een badkamer met bad, wc, een wastafel en een handdoekdroger.
In de kelder kan je beschikken over een eigen kelderruimte van ongeveer 8m²; ideaal om dingen te stockeren. En als top of the bill: een supertof en groot terras, met zicht op de velden achter de Beigemsesteenweg.
 
en van bovenstaand terras kan je iets héél gezellig maken, zie maar!
Voor het appartement is er parkeerplaats voorzien. Op 50m ligt er dan weer een halte van De Lijn. (lijnen 230, 231 en 233, en af en toe ook een rechtstreekse bus naar Vilvoorde). Ideaal voor wie met het openbaar vervoer in Brussel of Vilvoorde wil geraken. 
 
Een ideaal, gezellig appartement voor een single of een (jong) koppel. Kostprijs: (wellicht) 650 euro per maand. Daarnaast zijn er nog je eigen kosten voor water, elektriciteit en gas. De huisbaas neemt de kosten van de gemeenschappelijke ruimtes (bv. het licht in de gang) op zich. 

Geïnteresseerd? Neem dan zeker contact op met ons! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten